Tijd voor beweging!

Zit je voor jouw gevoel ook wel eens vast? Eigenlijk gaat het best prima, alleen je hebt het idee dat je niet vooruit komt, dat je steeds in dezelfde patronen blijft lopen, dat je bepaalde dingen uitstelt omdat je even geen puf of zin hebt om ze aan te pakken. Soms heb ik zo’n periode. En soms heb ik dan ineens de behoefte aan beweging, verandering en ontwikkeling. Zoals nu!

Ik zet mijn beweging in, door:
– mijn website aan te passen
– blogs te schrijven op de website en hier op Facebook
– een training op te zetten voor hooggevoelige mensen
– reclame te maken voor meer naamsbekendheid
– mijn profiel aan te passen bij de beroepsvereniging en
– meer over mijn praktijk te praten met de mensen om me heen.

Door deze plannen te maken (en ze ook uit te voeren), voel ik dat ik in beweging ben, dat ik weer “wakker word”. Ik heb zin in deze nieuwe beweging! Kom jij ook in beweging?

QR Code - Take this post Mobile!
Use this unique QR (Quick Response) code with your smart device. The code will save the url of this webpage to the device for mobile sharing and storage.

Geef een reactie