Familieopstellingen

Intens, krachtig, diepgaand en vooral bijzonder…

Als je al eens aan een opstelling hebt meegedaan, weet je dat het bijna niet in woorden te vertellen is wat een familieopstelling nu eigenlijk is en wat er in een opstelling kan gebeuren. Het gaat in ieder geval om het voelen en vertalen vanuit je hart. Een opstelling geeft inzichten in een bepaalde relatie. Dat kan de relatie met jezelf zijn, met je partner, met een familielid, maar ook jouw relatie met een bepaald onderwerp of een bepaalde situatie waar je last van hebt. Een opstelling kan intens, krachtig, diepgaand en ook confronterend zijn. Maar de reactie die ik vooral hoor van deelnemers is: “bijzonder!”

Bij een opstelling is er iemand die een vraag heeft (de vraagsteller). De andere deelnemers zijn representanten en kunnen worden opgesteld in de ruimte die we gebruiken voor de opstelling. Zodra de representanten op “hun plek” worden gezet, ervaren ze de energie van de persoon of het onderwerp dat ze representeren. Tussen de representanten ontstaat een dynamiek, er is interactie. Dit kan verrassende inzichten opleveren, voor zowel de vraagsteller als de representanten.

De opstellingen geef ik (meestal eens per maand) bij Centrum Maia in Nistelrode. Wil je graag ervaren wat een opstelling inhoudt? Of heb je een vraag/onderwerp waar je graag inzichten in wil krijgen door middel van een opstelling? Neem dan contact op met Maja van Houting, zij is oprichtster en eigenaresse van Centrum Maia. Zij kan je als vraagsteller of representant inschrijven, informatie geven over familieopstellingen en vertellen wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is om deel te nemen.

Wil je liever eerst ervaren wat een familieopstelling voor je kan betekenen zonder dat je dit meteen temidden van een groep mensen doet? Dan kan je ook een afspraak met me maken voor een tafelopstelling. De principes zijn hetzelfde, alleen werken we dan met poppetjes, blokjes en/of papier.

Kosten: vraagsteller €50.00, representant €25,00

Locatie: Centrum Maia, Palmenweg 5 in Nistelrode

Contact:

  • Maja van Houting: 06-22674482
  • info@centrummaia.nl